Despre noi – Cofetaria Adi Dia Timisoara

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

La început a fost un vis, poate curiozitate… apoi a urmat gustul, sau mai bine zis plăcerea gustatului.  Apoi am început să experimentăm cu formele şi culorile. Mai pe urmă am apreciat combinaţia finală. Apoi am vrut să împărtăşim şi altora din toate minunăţiile pe care le descopeream treptat, treptat…arome, mirosuri… Aşa că am înfinţat Cofetaria Adi Dia. Ne-am ales şi un motto care ne reprezintă foarte bine: “gustul dulce de acasă”. Şi au trecut 20 de ani de atunci, ani în care noi am crescut continuu… “Cake is happiness! If you know the way of the cake, you know the way of happiness! If you have a cake in front of you, you should not look any further for joy!” ― C. C. JoyBell La ora actuală Cofetăria Adi – Dia vă oferă o gamă largă şi diversificată de produse putând satisface toate gusturile oricât de exigente ar fi. Din oferta noastră fac parte torturi pentru nuntă, torturi pentru botez, torturi pentru aniversări sau absolvire, torturi pentru zile onomastice, prăjituri de cofetărie, prăjituri de casă ambalate sau vrac, produse de patiserie. Punem la dispziţia clienţilor noştrii şi elementele pentru transport, accesorii şi elemente de design.

Dispunem de un modern laborator în care lucrează o echipă de 4 cofetari sub atenta supraveghere a administratorului. Întreg personalul are o experienţă vastă în domeniul realizării produselor de cofetărie.

Iar dacă nu v-am impresionat încă, vă aşteptăm la adresa noastră -  Timişoara, Strada Arieş, numărul 20 pentru a degusta din produsele noastre. Suntem convinşi că odată ce ne-aţi trecut pragul ne veţi revizita de multe, multe ori.

 

.      Vrem să credem că acesta este doar începutul iar peste ani veţi putea citi aici pagini întregi de amintiri minunate despre Cofetaria Adi Dia … !       .